Sorular Sorular Sorular …..???

   Nasıl yapmalıyız? Ne karar vermeliyiz derken kendimizi doktorumuz Gökmen İyigün ün odasında bulduk ameliyat fiyaskosundan sonra doktorumuzu değiştirip sevgili Gökmen amcanla yola devam ediyorduk,keşke baştan ona gitseydik.

Dr. Gökmen amcan sorularımızı dikkatle dinledi ve sizi Serdar’a yönlendiriyorum dedi.Şu çok tatlı doktorumuz Serdar Koç’a..18 Mart 2010 (ki bu tarih ileride sana kavuşma serüvenimizin ilk günü olarak kayıtlara geçecek.)..

Serdar amcan sana kavuşmamız için benim ve babanın fizyolojik olarak hiçbir  sıkıntımız olmadığını yalnız benim içimde olan kitle tümör olduğu için ,içimi sararsa rahmimin alınması gerekebileceğinden tüp bebeğin süreci hızlandıracağını ama kesin hamile kalacağım anlamına da gelmediğini anlattı ve kararı bize bıraktı.

Sorularımızla girdiğimiz hastaneden bambaşka sorularla çıkmıştık ve artık bir karar vermek gerekiyordu.Babacıkla düşündük taşındık, ya o sıkıntılı ve genelde kötü bir çok sonucu olan tedavi sürecini seçip işi oluruna bırakacaktık yada tüp bebeğe başlayacaktık.Nasıl yapmalıyız? Ne karar vermeliyiz derken kendimizi Dr. Serdar Koç'un yanında bulduk.



Tüp bebek